βγήκαμε στις αγορές ...


Λεφτά από τις αγορές παίρναμε για πολλά χρόνια. Για πάρα πολλά χρόνια σε πάρα πολλές δόσεις. Μετά, ξεκόψαμε για λίγο και για τη δόση μας επιφορτίστηκε μια ομάδα τρελογιατρών που μας κούραρε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Κι αφού η τρόικα έκανε τη χώρα ένα απέραντο φρενοκομείο, η καλή μας η Νονά από το Βερολίνο έρχεται να μας πάρει από το χέρι και να μας βγάλει βόλτα στις αγορές για να ψωνίσουμε ξανά ναρκωτικά από το πρώτο ράφι.

Τον τελευταίο καιρο έχουμε κατακλυστεί από την είδηση οτι βγήκαμε στις αγορές για αγορα 5ετούς ομολόγου κοντά στο 4%-5% και μάλιστα μας άρεσε τόσο πόλυ αυτό που θα πάρουμε και 10ετές κοντα στο 5% .
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους το μνημόνιο ειχε και ένα καλό χαμηλό επιτόκιο 3%-4% ο λαός έχει κάνει τέτοια προσπάθεια για να πάρει αύτο το χαμηλότοκο με αυτή την κίνηση δείχνουμε οτι από το μνημόνιο το προβλημά μας δεν είναι οι περικοπές αλλά το δάνειο που αναγκαστήκαμε και πήραμε .
Η ΝΔ έχει κατα καίρους δημιουργήσει πολύ καλά επικοινωνιακά <<τρικ>> το τέλευταιο ηταν μια απόλυτη αποτυχία και σίγουρα δεν επιβεβέωνει <<success story>>.
Αααα και κάτι για το τέλος...



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ