Η Ντορα Μπακογιάννη στον ρολο της "Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια"...


Σε μια κίνηση που αποτελεί σαφώς υπονόμευση της Νέας Δημοκρατίας τρεις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες εκλογές προχώρησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη.


Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε ότι «η Νέα Δημοκρατία, σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που γνώρισα εγώ».
Πρόσθεσε επίσης ότι «τα κόμματα θα κριθούν από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών», επειδή ότι μόνο σε αυτές τις εκλογές «η ψήφος είναι πολιτική. Ενώ στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα>> .
Η κ. Μπακογιάννη είπε επίσης ότι η ίδια δεν έχει, αυτή τη στιγμή, προσωπική αρχηγική φιλοδοξία.
 Είναι σαφές ότι με τις σημερινές δηλώσεις προσπαθεί να δυσχεράνει την θέση της ΝΔ για να επωφεληθεί η ίδια από την αναστάτωση που θα προκαλέσει στο κόμμα τυχόν ατυχές αποτέλεσμα. Σίγουρα της είχε πονέσει το δοντάκι όταν έχασε στις εκλογές του κόμματος απο τον Α.Σαμαρά . Άλλοστε πρόσθεσε ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο...»
Κατά τα άλλα δεν μας είπε η κ. Ντόρα ποιος φρόντισε να μικρύνει τη ΝΔ πριν από τις προηγούμενες εκλογές κάνοντας το δικό του κόμμα και ποιος φρόντισε να την επανενώσει και να την κάνει κυρίαρχο του παιχνιδιού (Σαμαράς). Ας μην αναφερθούμε για την ώρα στις μεσαιοχωρίτικες και αριστερούλικες πολιτικές του παρελθόντος, επειδή τα πράγματα σοβαρεύουν.Όταν η ΔΗΣΥ έπερνε το πολύ 2,5% χωρίς να μπαίνει καν στην βούλη , ούτε ο ίδιος της ο πατέρας της δεν την υποστήριξε που παρέμινε επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ