Νεκρός βρέθηκε 18 χρονός μαθητής

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 18χρονος μαθητής από τα Γιαννιτσά ο οποίος πήδηξε το πρωί στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας.


Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το αγόρι γεννημένο το 1995, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

«Δυστυχώς η έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων σήμερα στιγματίστηκε από ένα πάρα πολύ τραγικό γεγονός. Μαθητής της Γ' λυκείου, υποψήφιος για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αντί να πάει στο σχολείο ανέβηκε σε παρακείμενη πολυκατοικία στον τέταρτο όροφο και από εκεί έπεσε στο κενό δίνοντας τέλος στη ζωή του», δήλωσε μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης η διοικήτρια του ΕΚΕΠΥ στη Βόρεια Ελλάδα, Τζίνα Λεπτοκαρίδου.
Ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, στο οποίο φοιτούσε ο 18χρονος περιορίστηκε να αναφέρει στο ΑΜΠΕ πως ο νεαρός δεν προσήλθε το πρωί στο χώρο του σχολείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις και δεν έχει καμία παραπάνω πληροφόρηση για το συμβάν.
newsroom naftemporiki.gr με πληφορορίες από ΑΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ