Άγριος καβγάς με μαχαιρώματα σε πρακτορείο στοιχημάτων

- Άγριος καβγάς με μαχαιρώματα στη Λεμεσό
- Καβγάδισαν 40χρονος με 49χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου
- Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας
-Άφαντος ο παρολίγον δολοφόνος
- Στο νοσοκομείο και εκτός κινδύνου ο 49χρονος

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση 49χρονου, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριά από 40χρονο, όταν επενέβη σε καυγά που γινόταν έξω από το πρακτορείο στοιχημάτων που διατηρεί σε πάροδο της παραλιακής λεωφόρου στη Λεμεσό. Εναντίον του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, ήταν γύρω στις 18:00 όταν ο 49χρονος είδε τον 40χρονο να διαπληκτίζεται έντονα με άλλο πρόσωπο και μπήκε στη μέση για τους χωρίσει. Κι ενώ τα δυο πρόσωπα αποχώρησαν και ο 49χρονος καθόταν έξω από το πρακτορείο του, ο δράστης επανεμφανίστηκε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι και εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από πρόσωπα που βρίσκονταν στη σκηνή και, όπως διαπιστώθηκε, το θύμα φέρει τραύμα στην αριστερή νεφρική χώρα, μήκους 2,5 εκατοστών, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ενώ η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία για την ταυτότητα του δράστη και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Το πρόσωπο με το οποίο ο 40χρονος είχε αρχικά διαπληκτιστεί αναζητείται για κατάθεση, σε μια προσπάθεια να βοηθηθεί το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας.


Πηγη newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ