Πόλεμος στο twitter της Ρ.Δούρου

Ρένα Δούρου: Απαντά για τα παλαμάκια στη ζεμπεκιά του Τσοχατζόπουλου
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο twitter μετά τη φωτογραφία που δείχενι κάποια που μοιάζει στη Ρένα Δούρου να χτυπά παλαμάκια στο περίφημο ζεϊμπέκικο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ρενα4.jpgΗ ίδια στον λογαριασμό της με αρκετή δόση ειρωνίας διέψευσε ότι είναι εκείνη στη φωτογραφία γράφοντας: «Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά δεν είμαι ο Benjamin Button & ουδεμία σχέση έχω με την εικονιζόμενη. Ευχαριστώ».
Αυτό που ακλούθησε δεν έχει προηγούμενο, καθώς αρκετοί άρχισαν να τοποθετούν την κ. Δούρου σε διάφορες στιγμές, όπως δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, στον Κιμ Γιονγκ Ουν, σε ιθαγενείς της Αφρικής, ενώ όπως ανέφερε η ίδια: «Βροχή οι αποκαλύψεις... Αμφιταλαντεύομαι για το αν θα μοιραστώ αυτή που είμαι στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας»!
ρενα3.jpg
Στη συνέχεια, ανέβασε και άλλες δυο φωτογραφίες. Η μια, τη "δείχνει" δίπλα στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, και η άλλη δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, τις οποίες σχολίασε ως εξής:
«Σας προωθώ κι άλλο αποκαλυπτικό υλικό… για κάθε χρήση».
ρενα1.jpg
Στο τέλος, ανέβασε και μια τρίτη φώτο, η οποία την «δείχνει» να δίνει το «παρών» στη ναυμαχία της Σαλαμίνας:
«Βροχή οι αποκαλύψεις… Αμφιταλαντεύομαι για το αν θα μοιραστώ αυτή που είμαι στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας», σχολίασε η Ρένα Δούρου.
ρενα2.jpg
Πηγη newsbomb , star



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ