Γερμανία: Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ για πανηγυρισμούς λόγω Μουντιάλ



Γερμανία: Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ για πανηγυρισμούς λόγω Μουντιάλ
Σιωπητήριο σήμανε με απόφαση δικαστηρίου του Βερολίνου για τους φίλους του ποδοσφαίρου καθώς από τις δέκα το βράδυ της Παρασκευής και μέχρι το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας απαγορεύονται οι δυνατές φωνές και οι πανηγυρισμοί για τις νίκες και τα γκολ.


Αφορμή για την έκδοση της απόφασης απαγόρευσης και μάλιστα με ταχύτατες διαδικασίες, ήταν καταγγελία γυναίκας, η οποία ενοχλήθηκε από τους μαζικούς πανηγυρισμούς των φίλων του ποδοσφαίρου θορύβου που έκαναν οπαδοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Γερμανίας με την Γκάνα.

Το δικαστήριο στην απόφασή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μετά τις 10 το βράδυ απαγορεύονται ρητώς οι δημόσιοι πανηγυρισμοί και το δικαίωμα σε ομαδικά συνθήματα ή πανηγυρισμούς σε γκολ και διατηρεί μόνο το δικαίωμα για πανηγυρισμούς εντός της οικίας με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Όσο για τους παραβάτες; Όπως μεταδίδει το Bloomberg, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 250 χιλιάδες ευρώ ή, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής, θα εκτίσουν ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ