Τρίτη θέση για Καλλονή, 1-0 τον Πανθρακικό

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Καλλονή που με όπλο την έδρα της, στην οποία μετρά πια τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έφτασε στην τρίτη θέση της κατάταξης (10 βαθμοί) δημιουργώντας... κομφούζιο, αφού ισοβαθμεί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Κέρκυρας, ύστερα από τη διεξαγωγή των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

Το συγκρότημα της Λέσβου, που ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ στο γήπεδό του φέτος, πρόσθεσε απόψε στα... θύματά του και τον Πανθρακικό, του οποίου επιβλήθηκε 2-0 σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και αφήνοντας τους Ακρίτες χωρίς νίκη για ένα χρόνο και συγκεκριμένα από την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού (2-1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στις 20 Οκτωβρίου 2013.  
Ο αγώνας στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, παρά το δυνατό άνεμο, με τις ομάδες να προσπαθούν για ένα γρήγορο γκολ και να χάνουν από μια καλή ευκαιρία: οι φιλοξενούμενοι στο 5΄ με το σουτ του Τζάνη και οι γηπεδούχοι στο 11΄ με την προσπάθεια του Μανούσου, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Πασχαλάκη και στο 20΄ με το πλασέ του Χουάνμα που επίσης δεν βρήκε στόχο.
Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού υπήρξε στη συνέχεια πρωταγωνιστής της ομάδας του, καθώς επενέβη αποτελεσματικά και σωτήρια στα δύο σουτ του Λεοζίνιο (25΄, 37΄) και στην προσπάθεια τουΚαλτσά (28΄), ενώ στο 28΄ ο Σερφά απέτρεψε το 1-0 αποκρούοντας στη γραμμή το σουτ του Αντέγιο. Τελικώς η ανωτερότητα της Καλλονής επιβραβεύθηκε στο 37΄ με τον Αναστασιάδη να ανοίγει το σκορ με προβολή, σε μακρινή μπαλιά του Βαλιού.
Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε στην επανάληψη, με τους παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη στην επίθεση  και τους Ακρίτες να αδυνατούν να απειλήσουν, αν και στο 55΄ ο Ίγκορ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κεϊτά, με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να δείχνει «παίζετε». Τελικά τη μοίρα του αγώνα σφράγισε οριστικά και αμετάκλητα ο Μανούσος στο 65ο λεπτό, σε αντεπίθεση που προήλθε από λάθος του Σερφά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ