Δώστε παράταση για τον ΕΝΦΙΑ! Ο κόσμος ταλαιπωρείται ακόμα στις ουρές! - Ένας νεκρός στην Θεσσαλονίκη

Δώστε παράταση για τον ΕΝΦΙΑ! Ο κόσμος ταλαιπωρείται ακόμα στις ουρές! - Ένας νεκρός στην Θεσσαλονίκη- Η αναμονή στην ουρά στις τράπεζες ξεπερνάει τις δυο ώρες

- Η διεύρυνση του ωραρίου σε Εθνική Τράπεζα και ΕΛΤΑ δεν θα λύσει το πρόβλημα

- Δεν πληρώνεται μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά και η δόση του φόρου εισοδήματοςΟ έλληνας φορολογούμενος έχει δεχθεί αδιαμαρτύρητα πολλούς φόρους και χαράτσια. Έχει πληρώσει και πληρώνει και θα πληρώνει φόρους μέχρι να στεγνώσει εντελώς η τσέπη του. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν εκτιμάται από υπηρεσιακούς παράγοντες και μη της κυβέρνησης. 


Όταν βέβαια έχεις άλλους να σου κάνουν τις δουλειές, τότε δεν ξέρεις και ούτε σε νοιάζει για τον συνταξιούχο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον μισθωτό, τον όποιον τέλος πάντων αποφασίζει ότι θα χάσει ώρες από την ζωή του για να πληρώσει τους φόρους του. Όχι δηλαδή για κάτι ευχάριστο.

Στις 15.00 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εθνικής στην Καλλιθέα πήραμε χαρτάκι με αριθμό 834 και εκείνη την στιγμή στο γκισέ εξυπηρετούνταν πολίτης με τον αριθμό 642.

Το μόνο που έγινε χθες και σήμερα για την διευκόλυνση των πολιτών ήταν να ανακοινωθεί παράταση του ωραρίου λειτουργίας των ΕΛΤΑ έως τις 20.30 και 70 υποκαταστημάτων της Εθνικής ΤΡάπεζας έως τις 18.00.
Σε μια ημέρα που είναι να πληρωθούν: η δόση της εφορίας, η δόση του ΕΝΦΙΑ και να πληρωθούν και οι συντάξεις του Δημοσίου.

Και μέσα σε όλα αυτά ένας 70χρονος στην Άνω Τούμπα λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Όμως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο θάνατός του, ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι.

Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε τραπεζικό υποκατάστημα της οδού Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος άντρας λιποθύμησε λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε έξω από την τράπεζα, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο, που όμως δεν μπορούσε να σταματήσει, λόγω των πολλών παρκαρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ