Τα Χριστούγεννα επιστρέφουν στην Αθήνα











The Christmas Factory
Ο χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο Χριστουγέννων. Το θεματικό πάρκο εγκαθίσταται στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη, με παιχνιδιάρικα ξωτικά και πολλή φαντασία για να προσφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσουν τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.
Για 6 ½ εβδομάδες θα γεμίσει όλους τους χώρους της Τεχνόπολης με ποικίλες εκδηλώσεις, δράσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια ενώ δημιουργεί και νέους χώρους φιλοξενίας. Το θέατρο κατέχει ξεχωριστή θέση στο φετινό εργοστάσιο Χριστουγέννων. Κάθε μέρα το υπέροχο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας» θα δίνει 2 παραστάσεις το πρωί, ενώ τα απογεύματα κάθε Σαββατοκύριακου θα παρουσιάζονται 6 διαφορετικά θεατρικά δρώμενα.
Και η μουσική θα έχει την τιμητική της. Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γνωστά συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα έρθουν στο Christmas Factory με ειδικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα.
Παιχνίδια, γλυκά, ζαβολιές, τραγούδια, δώρα, βραβεία θα υπάρχουν άφθονα για όλους στο Σπίτι του Άγιου Βασίλη, στο Εργοστάσιο Παιχνιδιών, στο Digital Christmas, στο Εργοστάσιο Γλυκών, στο Παγοδρόμιο, στο Καρουσέλ, στο Τρενάκι, στη Ρόδα, στις Τσουλήθρες και όλα μα όλα... θα πραγματοποιούνται με την φροντίδα και το κέφι αυτών των ευφάνταστων ηρώων.
Πληροφορίες: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, είσοδος 5 ευρώ.
Santa Claus Kingdom
Ο μαγικός κόσμος του Santa Claus Kingdom του μεγαλύτερου, θεματικού χριστουγεννιάτικου Πάρκου διασκέδασης στην Ελλάδα ξεκινά και φέτος.
Το Santa Claus Kingdom ανοίγει τις πύλες του, από 29 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C. Παιανίας και μας μεταφέρει όλους, μικρούς και μεγάλους, στο Βασίλειο του Αϊ Βασίλη.
Το Santa Claus Kingdom θα λειτουργήσει 35 ημέρες, θα φιλοξενεί πάνω από 40 παιχνίδια και δίνει αληθινό νόημα στο όνομά του, το βασίλειο του Άγιου Βασίλη. Ανάμεσά τους θα βρείτε παγοδρόμιο, μια μεγάλη τσουλήθρα, ένα φουσκωτό κάστρο, ένα τεράστιο igloo και πολλά ακόμα παιχνίδια.
Πληροφορίες: MEC Παιανίας, 210 6199777, είσοδος 6 ευρώ για γονείς, 10 ευρώ για παιδιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ