Η Αμάλ Αλαμουντίν ανακηρύχθηκε το πιο συναρπαστικό πρόσωπο του 2014

Ένας ακόμη τίτλος ήρθε να προστεθεί σε αυτούς που κατέκτησε το 2014 η Αμάλ Αλαμουντίν. Η δικηγόρος και υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων ανακηρύχθηκε ως το συναρπαστικότερο πρόσωπο για τη χρονιά που πέρασε. Είναι γεγονός, ότι αυτή χρονιά ήταν γεμάτη επιτυχίες για τη Βρετανίδα δικηγόρο, όχι μόνο γιατί κατάφερε να παντρευτεί το πιο περιζήτητο εργένη του κόσμου αλλά και γιατί κατάφερε να εκτινάξει την καριέρα της στα ύψη.
Η Αλαμουντίν ενεπλάκη σε μια σειρά διεκδικήσεων μεταξύ των οποίων ήταν η διεκδίκηση της επιστροφής των Ελγινείων μαρμάρων στην Αθήνα και η επιστολή της στην Αιγυπτιακή κυβέρνηση, με την οποία ζητούσε την απελευθέρωση του δημοσιογράφου Mohamed Fahmy.
 
Σύμφωνα με την παρουσιάστρια του αμερικάνικου δικτύου ABC, Barbara Walters, μπορεί ο γάμος της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αποτέλεσε ένα από τα γεγονότα της χρονιάς αλλά η ίδια αναρωτήθηκε αν είχε την ίδια βαρύτητα με άλλα γεγονότα που συνέβησαν. Μάλιστα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι η κυρία Κλούνεϊ έχει πέσει θύμα φθόνου όσο λίγες γυναίκες τόσο για τον σύζυγό της όσο και για τα επιτεύγματά της. Ενώ, συμπλήρωσε ότι αποτελεί το πρωτότυπο της τελειότητας, γεγονός που την κάνει το πιο ενδιαφέρον πρόσωπο της χρονιάς.
Στη δεκάδα συγκαταλέγονται μερικά από τα σημαντικότερα πρόσωπα της παγκόσμιας κοσμικής ζωής και του επιχειρηματικού κόσμου, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο δισεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Κοχ, η Τάιλορ Σουίφτ και άλλοι.
Πηγή:  TheIndependent

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ