Πωλείται η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη Στα 8 εκ. ευρώ η τιμή εκκίνησης από την Eurobank Property Services


Με τιμή εκκίνησης λίγο πάνω από τα 8 εκατομμύρια ευρώ η Eurobank έβαλε πωλητήριο στη βίλα της Φιλοθέης που κάποτε ανήκε στον πρώην εκδότη της ΙΜΑΚΟ, Πέτρο Κωστόπουλο.
Το ακίνητο πωλείται από την τράπεζα μέσω της θυγατρικής ακινήτων του ομίλου, της Eurobank Property Services. Η τελευταία μάλιστα θα δέχεται τις προσφορές από τους υποψηφίους αγοραστές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έως τα μέσα Ιανουαρίου του 2015 και ανάλογα με το αν το προσφερόμενο τίμημα κριθεί ικανοποιητικό, θα προχωρήσει και η πώληση στον ενδιαφερόμενο αγοραστή που θα προσφέρει το υψηλότερο ποσό.



imageΟι εκδόσεις ΙΜΑΚΟ παρουσίασαν προβλήματα ρευστότητας από το 2010 και μία διετία μετά, το 2012, ο Πέτρος Κωστόπουλος έχασε όλο τον όμιλο. Η βίλα, επί της πλατείας Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, έχει κατασκευασθεί σε σχέδια του γνωστού αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, αντιστοιχεί στα 8,05 εκατ. ευρώ. Όλα τα έξοδα μεταβίβασης (φόροι, συμβολαιογραφικά κ.λ.π.) θα βαρύνουν τον αγοραστή, ο οποίος μπορεί να αγοράσει το ακίνητο και με δάνειο για ποσοστό μέχρι το 65% του τιμήματος. Το οικόπεδο των περίπου 1,2 στρεμμάτων περιλαμβάνει το ακίνητο συνολικής επιφάνειας 1.250 τ.μ. καθώς επίσης και την πισίνα των 68 τ.μ.. Το σπίτι χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα, το υπόγειο των 528 τ.μ., το ισόγειο συνολικής επιφάνειας 280 τ.μ., τον πρώτο και το δεύτερο όροφο, επιφάνειας αντίστοιχα 253 τ.μ. και 182 τ.μ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ