Ξύπνησε από κώμα, μιλούσε γαλλικά και νόμιζε πως ήταν ο Μάθιου Μακόναχι!

Ένας 25χρονος Βρετανός, έμεινε σε κώμα για έξι μέρες και όταν ξύπνησε... ένιωθε άλλος άνθρωπος .

Ενας 25χρονος Βρετανός ξύπνησε από το κώμα, στο οποίο είχε περιέλθει μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο, και πίστυευε πως ήταν ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι, ενώ μιλούσε άπταιστα γαλλικά, ενώ η μόνη εκπαίδευση που είχε ήταν κάποιες βασικές γνώσεις από το σχολείο. 

Ο Ρόρι Κέρτις, ένας πρώην ημι-επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο, τον Αύγουστο του 2012. Παρέμεινε σε κώμα για έξι ημέρες, ενώ οι γιατροί έδιναν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο άντρας όντως συνήλθε και η πρώτη του κουβέντα στις νοσοκόμες ήταν στα γαλλικά! 

Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πραγματικά απίστευτο... Εξηγούσα στους γιατρούς πώς ένιωθα, μιλώντας άψογα γαλλικά». 

«Δεν ήμουν καν καλός στα γαλλικά στο σχολείο» λέει κάνοντας χιούμορ, ενώ πλέον η περιπέτειά του έχει περάσει. 

Όσον αφορά στο ποιος νόμιζε ότι ήταν, απαντά με ειλικρίνια: «Στο κεφάλι μου ένιωθα πως ήμουν ο Μάθιου Μακόναχι.. Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, σκεφτόμουνα πως ανυπομονώ να επιστρέψω στα γυρίσματα ταινιών».

Χρειάστηκε ένα φάρμακο που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, όμως σήμερα ο Curtis είναι απόλυτα καλά. Πλέον έχει συνειδητοποίησει ποιος είναι, αν και εξακολουθεί να... θαυμάζει τον Μάθιου Μακόναχι και να μιλά άπταιστα γαλλικά! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ