Μπάσκετ: Εκδικάζεται αύριο η ένσταση του Ολυμπιακού

Είκοσι τέσσερις ώρες υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι «αιώνιοι» αντίπαλοι, προκειμένου να μάθουν την ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή για την τύχη του μεταξύ τους προημιτελικού κυπέλλου, τον περασμένο Οκτώβριο. 

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο θα επανεξετάσει αύριο την ένσταση που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 77-76 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Την περασμένη εβδομάδα το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή που είχαν κάνει οι Πειραιώτες, μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή να δηλώσει αναρμόδιος για να εκδόσει απόφαση. Μετά την εξέλιξη αυτή, το δικαιοδοτικό πειθαρχικό όργανο καλείται να αποφασίσει ποια ομάδα θα παίξει στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (είχε αναβληθεί η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα).
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει κατά του κύρους του αγώνα με το «τριφύλλι», λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο ενώ ήταν τιμωρημένος, αλλά και των υπεράριθμων θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών.
Εάν η απόφαση είναι υπέρ του Ολυμπιακού, τότε οι Πειραιώτες θα πάρουν το ματς στα...χαρτιά και θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στον τελικό, σε διαφορετική περίπτωση η ΕΟΚ θα επανορίσει το παιχνίδι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στο κλειστό της Πυλαίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τεράστια η συμμετοχή στο δημοψήφισμα ...

"Το αντίο" του Νίκου Ευαγγέλατου στους συνεργάτες του...

Συμβόλαιο θανάτου 300.000 ευρώ